Atunci cand renovam sau facem anumite mutari de mobilier in casa sa avem nevoie sa modificam o fereastra sau o usa de geam termopan. Nevoile pot fi multiple, dar printre cele mai des intalnite se numara: adaugarea unei deschideri suplimentare intr-un geam fix, decuparea unei gauri in geamul termopan, sau inlocuirea geamului cu un panel (sau invers).

Alta modificare este reprezentata de adaugarea de functionalitati ferestrelor termopan ce sunt echipate doar cu deschidere simpla, in sensul transformarii lor in ferestre cu deschidere oscilobatanta. Modificarea acestui tip de fereastra este posibila prin montarea unei feronerii oscilobatante.

Daca aveti in plan sa instalati o centrala termica si nu aveti pe unde scoate cosul de evacuare, noi va oferim solutia: prin modificarea sticlei termopan si anume gaurirea geamului termopan pentru hote,ventilatoare samd.

Geamurile termopan din PVC indiferent de marca pot fi modificate astfel incat in locul geamurilor fixe se poate monta o cercevea cu balamale si maner care sa se deschida. Modificarea este utila atunci cand se constata ca fereastra are prea multe geamuri fixe ce nu pot fi spalate pe exterior sau cantitatea de aer ce patrunde prin deschiderile actuale ale termopanului este insuficienta.

modificari termopane ultrapvc

Poti simula pretul unei modificari de termopan dintr-un geam fix intr-unul cu deschidere folosind aplicatia noastra speciala de calcul:
Calculator pret modificare
din fix in deschidere


Calculator pret
sticla termopan cu gaura


Suna-ne chiar acum si te vom ajuta ultra-rapid!

031.005.02.28


Mai jos aveti listate preturile pentru feroneriile oscilobatante ce pot fi montate pe ferestre cu deschidere clasica, modificandu-le astfel in ferestre cu deschidere oscilobatanta.


Feronerie oscilobatanta PVC
Feronerie oscilobatanta PVC

     Ferestrele termopan au devenit accesoriul de nelipsit pentru orice casa moderna. Datorita design-ului inovator, a ratei de intretinere si curatare redusa, ferestrele termopan pvc au surclasat orice alt model de tamplarie d...

284 lei

per set
Feronerie oscilobatanta Aluminiu
Feronerie oscilobatanta Aluminiu

Pe departe cel mai complex sistem de feronerie pentru termopane este sistemul de feronerie oscilobatanta pentru ferestrele si usile termopan din aluminiu. Montarea, inlocuirea si intretinerea acestui model de feronerie cere personal calificat, timp s...

660 lei

per set
📅 Programari Online