Reprezentam principalul producator de sticla termopan din Bucuresti ce isi ofera serviciile si in sistem unitar (la bucata), pentru clientii persoane fizice.

Si pentru ca ne respectam clientii, oferim sticla termopan cu servicii complementare incluse. Putem masura, putem produce orice tip sau model de sticla termopan, si deasemenea putem transporta si monta la domiciliu.

Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de o sticla termopan noua, fie ca cea veche este sparta, condensata sau doriti doar un upgrade, noi suntem solutia!

Mai mult, am depus eforturi in a incorpora in pagina noastra, cel mai modern sistem de calcul si simulare pret pentru sticla termopan ce poate fi accesat de mai jos:
Calculator pret
sticla termopan

Cand e nevoie de o sticla termopan noua?


Chiar daca ai termopane montate de ceva timp la casa, numeroase sunt motivele prin care sticlele termopan cu care acestea sunt echipate se pot degrada sau defecta.


Ce defecte pot aparea la geamurile termopan:

  • * Sticla termopan condenseaza in interiorul straturilor de geam
  • * Suprafata geamului se pateaza sau apar zgarieturi
  • * Se sparge sau apar crapaturi in unul din straturile de sticla termopan

Vesti bune din partea UltraPVC, putem produce si monta sticle noi la dimensiunile celor vechi astfel corectand orice defect!

Cu UltraPVC aveti garantia calitatii, materia prima pentru productia de sticla termopan este doar de origine germana iar sticla bruta este produsa de Saint-Gobain, cel mai mare producator de sticla plana din Europa.

Acceseaza acum, complet gratuit calculatorul de pret pentru sticla termopan pentru a obtine o simulare exacta pentru costurile necesare:
Calculator pret
sticla termopan


Upgrade de performanta pentru sticla termopan?


Ai termopane montate dar performantele lor nu te mai satisfac? Poti oricand inlocui sticla termopan cu una noua cu performante imbunatatite dupa bunul plac!


Cum poti imbunatati calitatile termopanelor tale inlocuind sticlele termopan:

  • * Sticla termopan fumurie sau reflexiva pentru limitarea actiunii solare
  • * Sticla tratata special pentru imbunatatirea eficientei energetice
  • * Sticle all-seasons cu proprietati speciale de etansare atat vara cat si iarna
  • * Sticle cu eficienta fonica sporita

Toate aceste imbunatatiri sunt special concepute pentru a iti spori confortul in casa ta fara a fi nevoie sa inlocuiesti in totalitate tamplaria de la ferestre sau usi!


Foloseste cu incredere simulatorul nostru de pret pentru a-ti calcula upgrade-ul pe care il meriti. Simularea este disponibila oricand online si iti prezinta oferta de pret de actualitate.
Calculator pret
sticla termopan

Sticla termopan cu gaura


Iti renovezi casa si ai nevoie de modificari aduse pentru sticla termopan? Iti montezi o centrala noua, o hota si ai nevoie de o sticla cu gaura pentru a traversa tubulatura sau burlanul? Te putem ajuta si cu acest lucru!


Producem geamuri termopan (doar sticla) cu prelucrare speciala printre care:

  • * Sticla termopan cu gaura circulara pentru burlan hota
  • * Sticla termopan cu gaura circulara pentru cos centrala termica
  • * Gaurire speciala pentru gauri circulare in sticla cu diametre cuprinse intre 80mm si 200mm

Cu sticla termopan cu gaura scapi de deranjul generat de gaurirea conventionala prin pereti, de zgomot, praf si mizerie! Sticlele sunt etansate special din fabrica in zona gaurii astfel incat performantele termice si fonice nu sunt afectate in nici-o masura!

Suna-ne chiar acum si te vom ajuta ultra-rapid!

031.005.02.28


📅 Programari Online