Balama termopan PVC

Balama termopan PVC
Pret:

108lei

per buc
montaj inclus

Minim livrabil: 1 buc

In stoc

Acest produs are inclus in pret livrarea si manopera de montaj la domiciliul clientului in limita municipiului Bucuresti. Montajul se asigura de catre tehnicieni ultraPVC.

     Desi sunt din ce in ce mai rare, sistemele de ferestre termopan cu deschidere simpla sau deschidere clasica doar pentru orizontala inca se mai folosesc pe piata. De cele mai multe ori, balamaua termopan pvc pentru deschidere simpla se monteaza la usile de balcon cu maner pe o singura parte, la ferestrele ce nu necesita neaparat deschiderea oscilobatanta si in plan vertical sau, pentru ferestrele secundare ce de deschid dupa deschiderea ferestrei principale.
      Desi sunt mai multe modele, balamalele de deschidere simpla termopan sunt cotate toate la acelasi pret, astfel ca, nu trebuie sa va faceti griji in identificarea corecta a balamalelor montate pe tamplaria dumneavoastra.


Tipuri de balamale termopan simple

     In partea dreapta, pentru a evita orice confuzie, avem exemplificata printr-o animatie, o termopan deschidere simplafereastra termopan dubla cu deschidere simpla. Se observa ca partea din dreapta are manerul si se deschide intotdeauna prima, iar partea din stanga, numita si deschiderea sau cerceveaua secundara, se poate deschide doar dupa ce prima este deschisa. Acest ansamblu se mai numeste si fereastra dublu canat. Sistemul de balama termopan simpla este echipat pe acest model de fereastra si poate fi montat in numar de 2 sau 3 balamale simple per fereastra.

     Balamaua termopan simpla poate fi: balama pipa, balama fixa 75mm/100mm, set balama 6 piese termopan. Aceste balamale sunt specifice doar pentru tamplaria din PVC, daca doriti sa aflati informatii despre balamale termopan aluminiu deschidere simpla faceti click pe acest link.

Reparatii aduse la balama termopan pvc

   In functie de modelul balamalei, diferite tehnici de reglaj si reparatie pot fi aduse la balama simpla termopanbalamele termopanelor cu deschidere simpla. De la reglajul sistemelor de inchidere si pana la repozitionarea balamalelor pe toc, tehnicienii firmei noastre pot repara cu succes orice model de feronerie. Singurele reparatii ce nu pot fi efectuate la sistemul de balamale termopan pvc sunt sudurile, o balama termopan rupta nu poate fi sudata sau lipita datorita aliajelor complexe din care aceasta este confectionata. Pentru o balama termopan rupta singurul remediu pentru inlaturarea problemei este inlocuirea acesteia in totalitate.


Modificare balamale termopan - deschidere


      Daca posedati ferestre termopan pvc echipate cu sisteme de balamale pentru deschidere simpla pe orizontala, la cerere se pot aduce modificari prin montarea sistemului de feronerie oscilobatanta pentru pvc. Prin aceasta modificare, fereastra se va deschide si pe verticala permitand o mai buna aerisire a camerelor. In plus, sistemul de feronerie oscilobatanta pvc nu va altera cu nimic fereastra, acesta se va monta pe acelasi canal de feronerie si pe aceleasi pozitii ale balamalelor. Exista unele cazuri in care, ferestrele termopan cu deschidere doar pe orizontala sa fie echipate cu o balama suplimentara pe mijloc, in acest caz, dupa demontarea acestei balamale, gaurile suruburilor pot fi acoperite cu silicon de culoarea tamplariei.Brand: UltraPVC
SKU: ULT15
URL:
Pret valid pana la: 2025-06-25
Rating produs 4.7/5 bazat pe 43 recenzii clienti.
📅 Programari Online